18 Nisan 2010 Pazar

'kolpa' grubu Klas'taydı

image

sürpriz coverlarını ve albümlerini anlattılar
Pasaj Müzik etiketi ile “Maximum” adlı cover maxi single albümü ile dikkatleri çeken ve Nilüfer’in “Böyle Ayrılık Olmaz” adlı klasiğini coverlayarak ona bir tane de klip çeken KOLPA Grubu yeni albümlerini 12 Nisan P.tesi günü  Michael Show ’a tanıttı.

2004 yılında kurulduklarını ve özellikle üniversite konserleri ile müzik dünyasında aktif hale geldiklerini söyleyen KOLPA Grubu sahnede “Bir Teselli Ver”den “Böyle Ayrılık Olmaz”a kadar çok zengin bir cover şarkı repertuarlarının olduğunu söylerken , bu cover projenin de sahnede ki performanslarından doğduğunu açıkladılar.KOLPA Grubu albümlerinde Levent Yüksel’in ilk seslendirdiği “Kadınım” ,  Murat Boz’un seslendirdiği “Maximum” adlı şarkıyı da coverladılar.

KOLPA Grubu Michael Kuyucu ’ya yaptıkları açıklamada Eurovision şarkı yarışmasında Athena – Mor ve ötesi’nden sonra Manga’nın da katılıyor olmasının rock müziğinin artık popüler kültürle kaynaştığının bir göstergesi olarak gösterdiler. KOLPA  Günün birinde Eurovision şarkı yarışmasına katılmaktan da büyük bir mutluluk duyacaklarını söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaz !!

Malatya Haber MalatyaHaber Malatya Haberleri Malatya Spor Haber