1 Mayıs 2012 Salı

Kolpa İstanbul Live Sahnesinde Olacak







2012'nin en dikkat çeken rock grubu olan Kolpa'nın 16 Ocak'ta yayınladıkları 'Yatağın Soğuk Tarafı' albümüne isim veren ilk video klip şarkısı 'Yatağın Soğuk Tarafı' Youtube'da en çok izlenen video klip olmayı başardı.


Aslen Adana'lı olan grup, 2005 yılında Bora Yeter (bas gitar) ve Barış Yurtçu (vokal) tarafından kuruldu. Daha sonra Cenk Taner Dönmez (gitar) ve Samuray Gökçe'nin de (davul) dahil olmasıyla grubun kadrosu son halini aldı.

'Böyle Ayrılık Olmaz', 'Kadınım', 'Bir Teselli Ver', 'Aşk Oyunu' gibi şarkılara yaptıkları kendilerine has coverlarla tanınan grup, eğlenceli ve yüksek tempo performanslarıyla festivallerin en çok talep edilen rock gruplarından birisi haline geldi.

Grubun yeni albümlerinden en çok dikkat çeken şarkıları 'Nasıl Öğrendin Unutmayı' ve 'Beni Aşka İnandır' şimdiden internet'te en çok dinlenen şarkılar arasına girdi. Son zamanların popüler dizilerinden Pis Yedili'nin jenerik müziği olan 'Hiç Bitmez Bu Masal' ise grubun dikkat çeken bir başka yeni şarkısı.

Kolpa, son aylarda 700.000'den fazla Facebook takipçisi ve 30.000'den fazla Twitter takipçisiyle sosyal medyanın da en hızlı yükselen gruplarından olmayı başardı.

Mekan: İstanbul Live
Tarih: 18 Mayıs

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Yaz !!

Malatya Haber MalatyaHaber Malatya Haberleri Malatya Spor Haber